Klubb 29:2 : Det första mötet är en illustrerad kapitelbok för 6–9 år av författaren Annica Andersson och illustratören Malin Torstensson. Boken ges ut i juli 2023 och handlar om Aisha, som precis fyllt tio år när konstiga saker börjar hända omkring henne.

– Min förhoppning är att den som läser ska känna igen sig i Aisha som går i skolan, har läxor, går på ridskola och leker med sin kompis Molly. Jag vill att Klubb 29:2 : Det första mötet ska väcka tankar och skapa samtal om vänskap och familjeband. Jag vill även att det ska vara spännande läsning, säger Annica Andersson.

Både författare och illustratör arbetar inom administration när de inte skriver och tecknar. För Annica Andersson fick skrivandet en större plats 2014 och hon debuterade 2021. Malin Torstensson debuterar som illustratör med Klubb 29:2 : Det första mötet. – Färger, detaljer och mönster är något som jag lägger mycket tid på och som jag tycker är väldigt roligt. Min dröm har alltid varit att illustrera en barnbok och nu är jag där, säger Malin Torstensson.