Kråkes samlingsbox är den ultimata resekompisen. Åtta olika titlar om allt från att gå till förskolan till att sluta med blöja. Perfekt paketerade i en box som är lätt att packa med och plocka i och ur.”

Ulrika Slottner, förläggare

Den svarta fjädern är en lärorik och historisk barnbok som utspelar sig under 1500-talet. Spännande och medryckande!”

Sandra Stridh Mossberg, grafisk formgivare

”Svenskt vi är definitivt här för att stanna! Idag är vi intresserade av vad vi häller upp i glasen, inte bara vad det smakar, men även varifrån det kommer. Svenskt vin : bland druvor och vingårdar är högaktuell när miljötänk och närproducerat är viktigt för många”

Åsa Norén, säljansvarig

Härma naturen : uppfinningar från evolution är den där typen av böcker som jag älskade när jag var barn. Vem minns väl inte Så funkar det-böckerna. Fullproppat med spännande fakta för den nyfikne.”

Mattias Norén, grafisk formgivare

Jag och min sjuåring läste precis ut Ensam på fritids och vi gillade den supermycket båda två. Rolig och spännande! Perfekt läsa tillsammans-bok

Elisabeth Grunditz, vd

Du kan kalla mig Pepsi är en varm berättelse om en far och en son, som på ett lättsamt sätt lyfter frågor kring olikskap. En perfekt bok för den som jobbar inom skolväsendet eller har barn med särskilda behov, men också en bok som föder diskussioner kring orättvisor, pedagogik och samhällsnormer. ”

Matilda Olsson, redaktör