Kråkes samlingsbox är den ultimata resekompisen. Åtta olika titlar om allt från att gå till förskolan till att sluta med blöja. Perfekt paketerade i en box som är lätt att packa med och plocka i och ur.”

Ulrika Slottner, förläggare

Den svarta fjädern är en lärorik och historisk barnbok som utspelar sig under 1500-talet. Spännande och medryckande!”

Sandra Stridh Mossberg, grafisk formgivare

”En vacker och inspirerande kokbok som hjälper vanliga människor att hitta det rätta vinet till maten. Bli en hemmasommelier är den perfekta presenten till den som gillar mat och dryck!”

Åsa Norén, säljansvarig

Bim & Pim gör världens bästa bok kan vara världens bästa och roligaste barnbok. Syskonkärlek på högsta nivå.”

Mattias Norén, grafisk formgivare

Vägen till frikedom är en bok inom självhjälp, personlig utveckling och privatekonomi skriven av den karismatiska och entreprenöriella duon Erik Grönwall och Simon Vikström.”

Elisabeth Grunditz, vd

Du kan kalla mig Pepsi är en varm berättelse om en far och en son, som på ett lättsamt sätt lyfter frågor kring olikskap. En perfekt bok för den som jobbar inom skolväsendet eller har barn med särskilda behov, men också en bok som föder diskussioner kring orättvisor, pedagogik och samhällsnormer. ”

Matilda Olsson, redaktör

Alice McMallis och Fabian den förskräcklige är en spännande bok med fantastiska illustrationer som tar dig med i Alices mystiska äventyr. En bok som passar för alla åldrar. ”

Ifabeau Clement, förlagsassitent