Pressmeddelande mars 2023

Wow! Vår coola planet är en illustrerad faktabok för 3-6 år av författaren Sara Åhlström och illustratören Alexander Lundahl. Boken ges ut i februari 2023 och är en faktabok om coola saker som finns på vår planet, som en knallrosa sjö och grottor som glittrar av insekter.

– Det finns så otroligt häftig natur och det vill jag visa barnen som bläddrar i den här boken. Min förhoppning är att barnen som läser boken lär sig lite spännande fakta men också väcker deras nyfikenhet att lära sig mer om vår planet, säger Sara Åhlström.

Författaren jobbar till vardags som webbredaktör och gillar att träna och läsa böcker. Alexander Lundahl är illustratör på heltid.

– Mina illustrationer är oftast väldigt färggranna och detaljrika. Jag har alltid tyckt om att teckna sedan jag var liten. För mig handlar bilder och ord om att förmedla känslor och fånga ögonblick som berör oss, säger Alexander Lundahl.