AAA Spåraren är en kapitelbok för 6-9 år av författaren Felix Rehnberg och illustratören Timo Rinnevuo. Boken ges ut i november 2022 och handlar om katter, magkänsla, vikten av att stå upp för en vän och drömmar.

– Boken handlar om Sassa som förlorat sin katt. En natt möter hon drömvarelsen Yorba som börjar lära upp henne till spårare av försvunna katter och äventyren kan börja, säger Felix Rehnberg.

Till vardags jobbar Felix Rehnberg som tv-redigerare.

– Jag hoppas att barn (och vuxna) som läser AAA Spåraren klurar lite extra kring drömmar, hur intuition fungerar, döden och vad det innebär att stå upp för en vän. Förutom att dras med i spänningen och skratta en del, säger Felix Rehnberg.

”För alla som älskar katter. Och spänning. Och övernaturligt. Kort och gott, en bok för dig som vill ha en riktigt mysig och magisk läsestund.” – Författaren Johannes Pinter.

Idus förlag hjälper författare att nå ut med sina berättelser. Förlaget har en bred utgivning men också en nischad utgivning om aktuella och svåra ämnen. Tillsammans med dess imprint Stellar och Visto förlag, gav Idus ut närmare 250 titlar under 2021.