Aldrig säker är en spänningsroman av författaren Karin Dahan. Boken ges ut av Stellar förlag i juni 2023 och är en hisnande bladvändare om vikten av att ta kontroll över sitt liv och våga möta sitt förflutna.

– Med Aldrig säker vill jag ge läsarna både underhållning och spänning. Samtidigt som jag hoppas att den erbjuder inspiration till att övervinna sina rädslor, stora som små, och ta kontrollen över sitt liv, säger Karin Dahan.

Författaren växte upp i Kalmar men bodde sedan många år i Santa Monica och i New York. Erfarenheterna från städerna är någonting som nu skildras i hennes skrivande. Efter tio år som inköpare inom modebranschen bytte hon den karriären mot skrivandet. Hon bestämde sig för att satsa på sin författardröm. Tidigare har hon själv gett ut sin bok Survive for Me på engelska. Aldrig säker är hennes debutroman på svenska.

– Spänningsromanen Aldrig Säker är en hisnande bladvändare. Huvudpersonen Laura försöker fly minnena av en våldtäkt som inträffade när hon var sexton år. Hon flyttar till New York och skapar sig ett nytt liv. Men när hon tio år senare återvänder till sin hemstad Kalmar har hon inget annat val än ta i tag i spökena från det förflutna samtidigt som det blir mer och mer uppenbart att hennes förövare fortfarande är efter henne, säger Karin Dahan.