Fiskmuseet är en bilderbok för 3–6 år skriven och illustrerad av Natali Arvidsson. Boken ges ut i början av december och är en faktabok om fiskar där fiskarna skildras ur olika perspektiv.  

– Jag hoppas att ett besök på Fiskmuseet ska väcka nyfikenhet över de fantastiska liv som gömmer sig under vattenytan. För där får man träffa fiskarna lite mer personligt, se dem från olika håll, och lära sig intressanta fakta om dem. Då förvånas man över hur roliga de är och vilka otroliga liv de lever! säger Natali Arvidsson.  

Författaren och illustratören jobbar som spelgrafiker, vilket är sprunget ur hennes intresse att skapa. 

– När jag i somras hittade videos och bilder på roliga fiskar, så kände jag att jag ville visa upp dem för alla! Det är inte så många fiskböcker som visar fiskarna rakt framifrån, till exempel, så det ville jag ha med i min bok.